Blir liksom aldri ferdig til jul,skjønner ikke det der... I dag har det vært den store krans-dagen på jobb,så laget like godt en til meg selv også. Og alle julegavene er ferdig innpakket og klar til å leveres,ikke verst til å være meg(skippertak-dronninga selv).
Det har også blitt litt mer julemat. I helgen gikk turen til svigers for å lage sylte og pølse av rein og gris. Det var litt av et arbeid,men etter å ha skjært ned og kvernet 40 kg kjøtt, så ble det en stor haug med pølser og tre store sylter, så vi skal definitivt ikke gå sultne i jula.
Kjelken har fått litt ny dekor, nå som pakkekalenderen minker.
Julepølse må det være
Kverning av kjøtt
Vi fikk to fulle baljer med kjøtt, ca 40 kg
Pølsemakerne
Etter å ha prøvd en god stund med kjøkkenmaskina til pølsestappinga,gikk vi over til denne saken,en pumpe med håndsveiv. Det gjorde susen,og pølsene kom ut som perler på en snor.
Svigerfar var kjøtt-sjef og pakke-sjef
Synes hvit amaryllis er den fineste juleblomsten, så det MÅ jeg ha hver jul,så da mekket jeg sammen en liten sammenplantning på jobb i dag.
Pakket og klart!
Tok noen bilder på vei hjem fra Stuggudalen i helga. Sol,-10 grader og dis på fjelltoppene -vakkert!
Da er det bare å gjøre seg klar for en hektisk uke på jobb og prøve å rekke alle gjøremål fram til juleaften,hektisk men gøy.
*Vi sees*
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar