tirsdag 26. oktober 2010

Overhalling

Har hatt et skikkelig skippertak i heimen den siste tida, noe grunnet at etter min samboer flyttet inn,så var det møbler og ting fra hvert prestegjeld her. Og det verste jeg vet er ting og tang i forskjellig stil og farger,så da var det en enkel løsning å "fornye" noe av det gamle. Budsjettet er litt stramt for tiden, så har derfor ikke penger til nye møbler akkurat nå, så da får det nøye seg med å pynte litt på det gamle :) Har altså hatt prosjekt: "mal alt hvitt",bare for å få ro på øyet og for å få ting til å gå litt bedre sammen. Har også fått donert en del stæsj og gardiner fra moderns kjeller,så det kom godt med. Så nå går det i lilla,sølv og hvitt. Er noget ymse kvalitet på bildene her,ser vel bedre ut "live" :PHer er alt fra IKEA. Saueskinnet har da desverre fått gjennomgått av katten,som tydeligvis tror det er et dyr...


Lilla høst gardiner er hengt opp i hele stua, stoltrekk og ny duk til spisebordet..


En gammel trehvit kommode har fått et strøk maling, blomsterpottene har blitt sprayet hvit,pluss litt stæsj jeg fant i kjelleren til modern :)


På kjøkkene fikk v i flyttet ned en gammel kommode fra loftet,den tilhører desverre huset vi leier.. IKEA lampen til samboern,og et gammelt tea-sett jeg kjøpte i Tyrkia til pynt.

Kommoden på kjøkkenet avlastet litt skapplass,så det kom godt med. Bare synd vi ikke kan ta den med hvis vi flytter,synes den var litt sjarmerende..


Lysestake i stål,som ble malt hvit,også funnet i kjelleren til modern.


Nok en lysestake m/ glasskuppel som ble malt hvit,og som også er fra moderns kjeller.


En enkel tørr dekorasjon,bare for å ha noe på bordet.


Den gamle sjenken som sto her da vi flyttet inn har fått et strøk maling, og så mye bedre ut enn før. Kjøkkenbordet og stolene har fått hvitt stoltrekk og hvit duk,og blitt til spisebord på stua.


IKEA sofaen som var brun har fått nytt hvitt trekk, smijerns bordet til samboeren ble malt hvit,også ble det et nytt teppe fra IKEA.


Søs sin gamle smijern seng ble malt hvit og blir brukt som dagseng/sofa,i og med at ny sofa ikke er innen rekkevidde. Kjøpte lilla sengteppe fra IKEA,samt masse puter,og vips så ble det en fult brukbar sitteplass. Speilet på veggen var opprinnelig brunt, men ble også dyppet i hvitmalina.


Var oppe hos pappa å snoket etter ting og tang,og fant noen kakebokser jeg falt litt for. Denne står på kjøkkenet..


Synes denne var litt sjarmerende, og fungerer fint som blomsterpotte.


Fant også ey gammelt serveringsbrett hos pappa, passer fint sammen lilla/hvit/sølv-temaet mitt.


Fant ut at denne kan brukes til så mangt,både henges,legges i mønster eller brukes som en slags løper.


DagsengaHar også malt en god del andre møbler som skal få plass på filmstua,soverommet,gangen og gjesterommet, men må nok rydde og ordne litt oppe før det blir i orden. Har planer om blant annet å lage en himmelseng eller i allefall et skikkelig hodegjære oppe på soverommet,så planen er å begynne med det i helga. Skal bytte ut mini-senga vår med en større som står oppe hos pappa,så da er det rom for å leke seg litt med ideene. Hvit blir den i allefall :P

3 kommentarer:

  1. Så fint d vart! :-D Å så flink du e <3

    SvarSlett
  2. takk for d <3 har forandra litt att no da,etter innlegget...bli nå aldri fornøyd da vettu :P

    SvarSlett