onsdag 25. januar 2012

Kuldesjokk

De siste dagene har  vært kaldere enn tidligere i vinter,og med vind i tillegg så er det ikke særlig fristende å stikke nesa utom døra. I tillegg har ved ovnen vår blitt ødelagt, glassfronten har sprukket i to,så da har vi ikke fyringsmuligheter i kaldværet eller. Det er sånn typisk min flaks! Så da er det bare å vente på at de på butikken får ut fingern og fikser ny glassdør til oss,så får vi vel nøye oss med varmepumpa på høygir mens vi venter. Hvis ikke får jeg vel gå i gang med oppussing av den gamle kjøkkenovnen som står å støver nede i kjelleren. Det er en stor gammel ovn med kokeplater, bakerovn og fyringsluke på,er veldig fin men er et sabla til prosjekt. Den må pusses og sværtes,også må det skiftes stein i den. Så før jeg rekker å gjøre halvparten,så har vi sikkert fått glassdøra på den nye.

Er lite produktiv for tiden, tiden går bort til jobbing og planlegging av et nytt spennende prosjekt.Hadde en liten runde med utskiftning av stæsj her om dagen,og noen nye planter. Venter på forsyninger som jeg har bestilt på nett, så når de omsider kommer så blir det vel litt fart på de mindre prosjektene igjen.

Brrrr!


Nye planter i hus, elefantfot fra Lille Rødhette

En liten omrokkering på sjenken må til i ny og ne.
Har modifisert lysekronen....igjen! Har skiftet ut klipene med små stearinlys med kubbelysplater og små kubbelys.

MÅ ha friske tulipaner i hus denne tiden av året, som en liten påminnelse til seg selv om at det går mot lysere tider og vår.


Fikk denne lykta av pappa. Det er en petromax fra 50-tallet,en ubrukt en sådan. Den skal fyres med lampeolje,men for øyeblikket får den nøye seg med noen telys.


Bloggekroken på kjøkkenet 
3 kommentarer:

  1. Du har d såååå fint Anni! Har itj fått me me att du har blogg e!:/

    SvarSlett
  2. Har itj du d nei :P Har nå hadd n i stund no:) Har fått med me at du har da, så e nå innom d å ser på alt d fine du lage :)

    SvarSlett