mandag 21. november 2011

Prosjekt til tusen

Ja,så er det på`n igjen. Kreativiteten har vært i dvale en liten stund,men nå har den plutselig kommet tilbake. Hadde plutselig fri i dag, så da tok jeg en liten tur i fjøset for å se om jeg ikke fant noen skatter. Der fant jeg to evner til både salongbord og spisebord,så da har jeg litt arbeid framover. Skal jo gjeste snuppene mine til julebord på fredag, og spisebordet jeg har fra før er i minste laget,så da er dette en anledning til å få det gjort. 

Fant to gamle dører som egner seg yppelig som bordplate. Den til spisebordet blir malt hvit og den til salongbordet skal jeg bevare som den er (værslitt). Så da er det bare føtter som mangler,men har en plan for det også:)

Benken som jeg har drevet å pusset opp en evighet nå,er ferdig, så alt skal inn før fredag. Så det blir nok litt ommøblering i heimen de neste dagene. Har ikke lyst å kvitte meg med noe heller,men må nok ofre noe hvis dette skal gå.
Har så vidt begynt å lage litt julepynt, det er jo første søndag i advendt førstkommende søndag(!)Må vel bare henge i hvis jeg skal bli ferdig i tide :)

2 kommentarer:

  1. Så spennende:)håpe dokk hell ut lite utover natta fredag se e fe kom å fjå kest d bli:):):)men fint bli d garantert når du hell på;)
    Klemz

    SvarSlett
  2. Ja vi fe satse på d,så du rekk å kom en tur du å :) Hell nå på for full guffe no,håpe bare d bli som e har tenkt d :)

    SvarSlett