mandag 19. desember 2011

Forbredelser og atter forbredelser.

Blir liksom aldri ferdig til jul,skjønner ikke det der... I dag har det vært den store krans-dagen på jobb,så laget like godt en til meg selv også. Og alle julegavene er ferdig innpakket og klar til å leveres,ikke verst til å være meg(skippertak-dronninga selv).
Det har også blitt litt mer julemat. I helgen gikk turen til svigers for å lage sylte og pølse av rein og gris. Det var litt av et arbeid,men etter å ha skjært ned og kvernet 40 kg kjøtt, så ble det en stor haug med pølser og tre store sylter, så vi skal definitivt ikke gå sultne i jula.

Kjelken har fått litt ny dekor, nå som pakkekalenderen minker.

Julepølse må det være

Kverning av kjøtt

Vi fikk to fulle baljer med kjøtt, ca 40 kg


Pølsemakerne

Etter å ha prøvd en god stund med kjøkkenmaskina til pølsestappinga,gikk vi over til denne saken,en pumpe med håndsveiv. Det gjorde susen,og pølsene kom ut som perler på en snor.

Svigerfar var kjøtt-sjef og pakke-sjefSynes hvit amaryllis er den fineste juleblomsten, så det  MÅ jeg ha hver jul,så da mekket jeg sammen en liten sammenplantning på jobb i dag.

Pakket og klart!Tok noen bilder på vei hjem fra Stuggudalen i helga. Sol,-10 grader og dis på fjelltoppene  -vakkert!Da er det bare å gjøre seg klar for en hektisk uke på jobb og prøve å rekke alle gjøremål fram til juleaften,hektisk men gøy.

*Vi sees*Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar