torsdag 8. desember 2011

Modifisering +++

Da ble det som forventet,en liten modifisering av lysekronen min. Synes den ble litt vel spinkel der den hang,så nå har jeg kledd den inn med litt granbar. 
Fikk en dørkrans med granbar og lys på,for ikke så lenge siden. Men fram til nå har den bare ligget i kulerot-eska mi å tatt plass. Jeg fant jo ut at kransen var på samme størrelse som lysekronen min,så jeg tok av alle lysene og festet den fast på lysekronen. Lysene som er til overs skal jeg ha på  et juletre ute ved stabburet,så da får jeg slått to fluer i en smekk.
Siden sist har jeg også laget meg to nye adventsstaker. Den ene av lysposer fra Panduro og den andre av glass med snøfrost(laget med eggehvite og sukker: oppskrift fra bloggen Min Lille Interiørhule)

Kransen er dobbel,så mens den øverste rekka er tvunnet over ringen til den orginale lysekronen,fungerer den nederste rekka som fyll og henger litt mer fritt.
De fleste prismene er selvlaget,mens noen knabbet jeg fra en pensjonert lysekrone.Her har jeg tatt helt vanlige sennepsglass, hadd oppi litt eggehvite så glasset ble dekt,for så å helle det ut igjen. Så det samme med sukker,før jeg tok en vattpinne å laget nummeret med. Så vips! Frostede glass!

Dette ble resultatet av min hjemmelagede stå-stjerne. Ville så gjerne ha en stjerne i kjellervinduet, så da ble det en hjemmelaget variant. Den ser veeeldig hjemmemekka ut,men fant ut at det var helt greit,ettersom kjellervinduet har rimet igjen en del,så da ser man ikke skavankene på stjerna :P

Lysposene fra Panduro,med utklipte tall
Ble litt omrokkering på stjernene også. Så nå har jeg stjerner i vinduene i alle tre etasjer.
Supert mobilkamera-bilde....Mangler bare et lysende juletre mellom huset og stabburet nå:)
Er vel ingen som ser at julestjerna er litt shabby igjennom et rimete vindu vel??
Da skal jeg gjøre klart juletreet som jeg skal ha ute,så får det være nok med prosjekter for denne uka. I morgen og fram til lillejule aften,skal jeg fungere som blomster-Finn i Gammelgården i Haltdalen, så da får jeg spare kreativiteten til jeg skal være der.

Vi sees 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar