mandag 11. april 2011

Puff!!? Borte ble den...

Jaja, jeg handlet inn garn,gravde fram alt av nåler og hekleutstyr fra pappkassene på loftet,men til ingen nytte. Nålene jeg trengte til å lage puffen min var forsvunnet,og ikke hadde de store nok nåler på coopen eller...sjokk! Så da måtte jeg jo finne på noe annet fornuftig i steden. Så i steden for puff,ble det knekkebrød, "genser" til vinballongen min, potteskjulere og div annet tull,i denne omgang.


Snøen smelter endelig!! Baksiden er bare at all lort og skit kommer fram, for ikke å snakke om div material-rot etter oppussingen..


Så mens jeg venter på at alt vannet skal forsvinne,så det faktisk begynner å gå an å begynne å rydde ute,så ble det knekkebrød-bakst :) Fant fram noen gamle kakebokser for å oppbevare de i. Synes nesten de er så sjarmerende at de skal få stå framme mens de er i bruk.


Fant en gammel en oppe hos bestemor,med eventyr rundt:)


Hjemmelaga knekkis var faktisk ikke så verst:)


Påskeliljene jeg kjøpte vokser i en fei,så må nok kjøpe noen fler til påske.


Fant noen gamle aviser på loftet,som jeg tullet rundt pottene og festet med litt tykk tråd.


Orkideen har selskap til påske :)


Etter noen runder på skattejakt både her og der, endte jeg opp med et hav av norgesglass og flasker. Fant også en gammel eske med midtdeler, som da selvfølgelig nesten var prikk lik den jeg kjøpte for en uke siden...


Også var det den berømte garn handelen min da,som resulterte i fint llite denne gangen...Men det blir,det BLIR :P


Vinballongen min fikk seg ny "genser", så får jeg brukt kurven til annen oppbevaring :)


En liten puff ble det likevel. Heklet en rund bag for noen år siden og den er ganske romslig,så den ble foret med noen puter,og vips ble det en liten puff:)


Skulle gjerne sett at puffen også var hvit,men det får bli når nåla mi dukker opp igjen og jeg får tak i litt tykkere garn.


Aner ikke helt hvor jeg skal ha den enda,men den finner vel sitt kall ettterhvert:)


Etter puff-fjaskoen min i helga,ble jeg nødt til å finne på noe for å komme over nederlaget. Så jeg dro opp til pappa på søken etter mer "skrot" å fylle huset med. Og det endte jo selvfølgelig med full bil pluss et hengerlass det :P Har som sakt litt mangel på skapplass på kjøkkenet,så fikk et tips av kjære Britt Irene om å sette inn en gammel kjøkkenbenk. Hmmm, og hvem kan ha det? Jo, skrotnissen pappa. Så jeg fant en nydelig gammel kjøkkenbenk oppe hos han. Så den står først på prosjekt lista akkurat nå. Den må pusses, males også må benkeplaten skiftes ut,men det er jo grei skuring. Men det var jo ikke det eneste jeg rasket med meg. Fant alt i fra gamle parafin lykter, gamlemedisin flasker, glasstrett, emaljerte kopper og kar, sølvbestikk, en gammel kjøkkenvekt,kurver, gamle matesker, kakebokser og mye mer.Så nå mangler det bare å få plassert alt....Så oppdatering kommer snart :)

2 kommentarer: